Toetajaks registreerimise digilahenduse avame lähinädalate jooksul.

Kui sinulegi meeldib unistus suitsuvabast Eestist, siis kutsume sind toetajaks. Üheskoos suudame rohkem ja jõuame eesmärgini kiiremini.

Me soovime aidata inimestel suitsetamisest loobuda. Me teame omast kogemusest, et see ei ole lihtne. Eriti kui sa ei tea täpselt, kuidas sellega toime tulla. NNA Suitsuvaba Eesti liikmete hulgas on inimesed, kes on selle läbi teinud. Oma kogemustele ja teiste riikide headele praktikatele tuginedes oleme veendunud, et suitsetamisest aitavad edukalt loobuda alternatiivsed tooted, mis on teaduslikult tõestatud vähemkahjulikud.

Taolised tooted on aidanud meid endit ja ka miljoneid inimesi üle maailma suitsetamisest loobumisel. Seetõttu peame vajalikuks jagada seda head kogemust kõikide suitsetajatega, et kaitsta nende ja nende lähedaste tervist. Nõnda jõuame ühiskonnani, kus elavad terved ja õnnelikud inimesed.

Kui sinagi tahad anda oma panuse selle saavutamisse, siis kutsume sind NNA Suitsuvaba Eesti toetajaks. Meie jagame sinuga häid nõuandeid ja infot ning sina saad vastavalt oma võimalustele aidata kaasa suitsuvaba Eesti saavutamisele.

Iga toetaja on oluline, sest üheskoos moodustame jõu, kelle hääl kõlab ja arvamusega arvestatakse. Igaühe panus suitsuvaba Eesti saavutamisel on oluline, olgu selleks aktiivne tegevus või rahaline toetus. Ka väike toetus on oluline, sest paljudest väikestest toetustest saame kokku suure, millega saame teha Eestile head.

Sinu NNA Suitsuvaba Eesti
Üles